forside

Jeres in-house VVS´er

PB VVS har fast samarbejde med en række virksomheder – både store og små.

Når vi har vores faste gang i huset, kender vi jer og jeres behov. I får jeres faste kontaktperson, og det giver en meget mere tæt dialog og styrker samtidig det gensidige tillidsforhold.


"Husets VVS´er" overvåger løbende jeres installationer og kan derfor identificere mange problemer, før de bliver akutte. På den måde får I løbende gode råd om, hvordan I forebygger, og det kan i sidste ende spare jer for rigtig mange penge. Når der opstår behov for service, reparationer og nye installationer, sparer I også tid og penge, fordi vi kender hver en krog i huset. Så kan vi nemlig endnu hurtigere beslutte, hvilken løsning der er bedst, og vi kan straks bestille de relevante materialer uden først at skulle ud og vurdere opgaven.


Et samarbejde med PB VVS betyder 100 % fleksiblitet. Vi arbejder også om natten og planlægger vores arbejde under hensyn til virksomhedens rytmer – f.eks. hvis I har skiftehold.

Alle virksomheder har individuelle behov. Kontakt mig på h.freundt@pbvvs.dk eller 70 23 33 18 – så kan jeg fortælle præcis, hvad jeres fordele er ved at "ansætte" pb vvs som in-house VVS´er.


De 7 bud

• Tilbyd leverance til fast pris
• Sørg for at 85% af kunderne vender tilbage
• Aflevér kvalitet til tiden
• Sig nej til opgaver, der ikke kan løftes optimalt
• Sørg for at alle kunder, er tilfredse kunder
• Ansæt kun de dygtigste montører


Vi har succes - når kunderne har succes

 Samarbejdspartnere